• Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Klubben

Boller Rideklub har eksisteret siden 1972. Klubben lå oprindeligt på Bollervej på sydsiden af Horsens fjord, men flyttede i 2000 til nuværende adresse hos Stald Vestergård mellem Torsted og Hatting. Vi bor lige i udkanten af det nye boligområde Østerhåb, hvor stisystemet gør det nemt for børnene både at komme til Torsted samt Boller Rideklub.

 

Vi er en aktiv klub med ca. 200 medlemmer, som fordeler sig på elevryttere, halvpartsryttere, ryttere der har deres heste/ponyer opstaldet på stedet, og ryttere, der kommer udefra med deres heste/ponyer og modtager undervisning, eller benytter klubbens faciliteter.

Klubbens bestyrelse består af frivillige og hovedsageligt forældre til børn i klubben. Derudover har vi mange frivillige, som gerne giver en hånd med til diverse arrangementer, for at få det til at fungere.
 

Boller Rideklub er et hyggeligt sted at komme, og byder på mange aktiviteter, som vi er rigtig stolte af. Der er plads til både store og små og til ryttere på alle niveauer. Sammenhold er noget af det vi sætter højt i Boller Rideklub, derfor har vi flere hyggelige arrangementer i løbet af året. 


Det starter i elevskolen, hvor dit barn kan lære at ride, herefter kan der tilbydes halvparter eller der købes til sidst egen pony eller hest.


Der tilbydes kvalificeret undervisning på alle niveauer i både spring og dressur.

Vi forsøger at have nogle pæne og tidssvarende faciliteter, så ryttere m.fl. har nogle gode timer i rideklubben. Det kommer dog ikke af sig selv, men ved hjælp af medlemmernes aktive indsats.

 

Den største indtægt for klubben er velafviklede stævner, hvor vi skal forsøge at tiltrække så mange ryttere som muligt hver gang.

For at kunne afvikle et godt stævne, kræver det rigtig mange hænder. Det starter allerede dagen før stævnet, hvor der gøres klar både på banen, i cafeteriet og i sekretariatet. Under stævnet behøves hjælp på banen, i dommertårnet, i cafeteriet, i sekretariatet og på p-pladsen.
 

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen i klubben!

 


 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now